Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Aa & Dommel

Datum nieuwsfeit: 25-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 25-11-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

FIETSVERLICHTING EN ALCOHOL

De politie heeft afgelopen weekend in het gehele werkgebied intensief gecontro-leerd op rijden onder invloed en rijden zonder fietsverlichting. Zo zijn er vrijdag-avond in Boxtel 11 fietsers bekeurd, in Sint Michielsgestel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 fietsers bekeurd, een van hen kreeg ook een bekeuring voor het opgeven van een valse naam, wat hem op een bekeuring van 230 gul-den kwam te staan. Zaterdagavond zijn in Gestel nog eens 10 fietsers wegens niet werkende fietsverlichting op de bon geslingerd, in Berlicum 6. (Brom)fietsen zonder licht kost f 40,-. Vannacht zijn in Wijbosch en Den Dungen 81 bestuur-ders op alcoholgebruik gecontroleerd.

SNELHEID

Op de Lindendijk in Sint Oedenrode zijn zaterdagochtend 30 bestuurders be-keurd omdat ze harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 66 km/u. Op de Taalstraat in Vught zijn zaterdagmiddag ook 30 bestuurders bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Op de Rijksweg N65 bij Helvoirt zijn zaterdag meer dan 500 snelheidsovertredingen geregistreerd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 149 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie