Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersongeval met dodelijke afloop in Bakel

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 26-11-2001
2e Persbericht 26 november 2001

Persberichten uit de regio:

Bakel: Verkeersongeval met dodelijke afloop
Op de Overschot is zaterdagmiddag rond 13.10 uur de 24-jarige H. Verbruggen uit De Mortel overleden door een verkeersongeval. De automobilist is in een flauwe bocht naar links rechtdoor gereden en met zijn voertuig tegen een boom, aan de rechterkant van de weg, tot stilstand gekomen. De man raakte bekneld in de auto en is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Someren: Kop / staart aanrijding met gewonden op de A67 Op de A67 zijn vanmorgen omstreeks 09.20 uur, de chauffeur en een inzittende van een Belgische trekker met oplegger bij een aanrijding gewond geraakt. Op de A67 in de richting Eindhoven is vanmorgen een file ontstaan die op een bepaald moment stilstond. Drie bestuurders van vrachtautos konden hun voertuig tijdig tot stilstand brengen. De vierde vrachtauto, een Belgische trekker met oplegger, bestuurd door een 53-jarige inwoner van Beringen, reed achter op de laatste vrachtauto en drukte de andere drie vrachtautos tegen elkaar. Een vijfde vrachtauto reed daar weer tegen op. De 53-jarige Belgische chauffeur en zijn eveneens 53-jarige vrouwelijke inzittende zaten bekneld en werden door de brandweer uit de cabine gehaald. Personeel van de traumahelikopter heeft eerste hulp verleend. De slachtoffers zijn met gebroken ledematen en longproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Rond 13.00 uur is de weg weer vrijgegeven.

Veldhoven: Aanhouding na diefstal personenauto
Op de Run is vanmiddag om 14.45 uur een 38-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De verdachte probeerde bij de Rijksdienst voor het wegverkeer een uitvoerkenteken voor een personenauto te verkrijgen. Deze auto bleek echter tussen zondagmiddag en maandagmiddag vanaf de Agnes van Kleefstraat in Oirschot gestolen te zijn. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau. De auto is inbeslaggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie