Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Syntegra en Docent gaan partnership aan

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Syntegra Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Syntegra Nederland


Syntegra en Docent gaan partnership aan
Samenwerking leidt tot koppositie in e-Learning markt

26.11.01 Syntegra in Benelux

Zoetermeer, 26 november 2001 - System Integrator Syntegra en Docent, leverancier van software en diensten voor elektronisch leren, hebben een partnershipovereenkomst gesloten. Daarmee wordt de strategische samenwerking tussen beide organisaties verder geïntensiveerd met als gemeenschappelijk doel: een koppositie in de Nederlandse e-Learning markt. Syntegra en Docent werkten al enige tijd samen. Deze combinatie leidde afgelopen jaar tot de oprichting van de eerste e-Learning portal in Nederland, Taxila (www.taxila.syntegra.nl).

De markt voor e-Learning is sterk in ontwikkeling. Er is sprake van een toenemende samenwerking tussen verschillende specialisten op dit gebied, omdat organisaties een groeiende behoefte hebben aan totaaloplossingen voor dikwijls zeer complexe e-Learning vraagstukken. Het partnership van Syntegra en Docent leidt tot een combinatie van de twee meest prominente spelers in de Nederlandse e-Learning markt. Docent is internationaal toonaangevend als ontwikkelaar en leverancier van software voor elektronisch leren voor de top-2000 bedrijven ter wereld. Syntegra heeft in Nederland een zeer sterke naamsbekendheid als leverancier van e-Learning, zowel in technisch opzicht als op het gebied van managementondersteuning (bron:NIDAP).

Voor meer informatie:

Syntegra Benelux
Marlies Pulsford
Tel : 079 368 23 45
E-mail : (m.pulsford@syntegra.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie