Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanpassingen opknapbeurt Oosterduinse Meer in Zuid-Holland

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

23-11-2001
Aanpassingen opknapbeurt Oosterduinse Meer

De provinciale dienst GZH (Groenservice Zuid-Holland) heeft in overeenstemming met ondernemers en vertegenwoordigers van recreanten aan het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout besloten om de gedane opknapbeurt aan het meer op diverse locaties bij te stellen. De aanpassingen starten begin volgend jaar en zijn met deze nieuwe aanpak gebruiksvriendelijker. Het betreft aanpassingen aan oevers, dammen en strandje. Daarnaast worden maatregelen getroffen om algenvorming te voorkomen.

Na een aantal afwijzende reacties op de herstelwerkzaamheden bij het Oosterduinse Meer is de GZH opnieuw rond de tafel gaan zitten met ondernemers en vertegenwoordigers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie