Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijwilligersvacaturebank Capelle a/d IJssel ook op maandag

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Vrijwilligersvacaturebank ook maandagmiddag open

Met ingang van 26 november is de Vrijwilligersvacaturebank (VVB) ook op maandag van 14.00 uur tot 17.00 uur open. De vacaturebank is daarnaast open op dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. De VVB brengt instellingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en Capellenaren die vrijwilligerswerk willen doen met elkaar in contact. De Vrijwilligersvacaturebank is gevestigd in de hal van Burgerzaken in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Veel sportverenigingen, buurt- en clubhuizen, peuterspeelzalen, verpleeginrichtingen, bibliotheken, toneel- en muziekverenigingen en andere sociaal-culturele instellingen in Capelle zijn geheel of gedeeltelijk afhankelijk van vrijwilligers. De VVB ondersteunt het sociale, sportieve en culturele leven in Capelle aan den IJssel door de vrijwilligersvacatures aan te bieden van alle Capelse instellingen die werken met vrijwilligers. Zo brengt de vacaturebank vraag en aanbod bijeen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie