Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inbrekers aangehouden in Heerlen

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 26-11-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 14.00 u) Maandag, 26 november 2001

District Heerlen

Heerlen; inbrekers aangehouden
Afgelopen zondagmiddag omstreeks 15.45 uur kreeg de politie een melding dat getuigen op de Hamerstraat in Heerlen een tweetal woninginbrekers hadden betrapt. De bewoners die het tweetal meteen achterna waren gerend wisten de gestolen beurs van een van de inbrekers terug te bekomen en het tweetal in afwachting van de komst van de politie terplaatse te houden. De politie heeft de twee mannen (41 / 56) uit Heerlen aangehouden die ervan worden verdacht aldaar in een woning te hebben ingebroken en daarbij een beurs met geld te hebben gestolen. Beide verdachten werden overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Hoensbroek; inbraken
Afgelopen zondagavond werden in Hoensbroek een tweetal woninginbraken ontdekt. Bleek dat was ingebroken in een woning aan het Bergplein en in een woning aan de Mgr. Feronlaan. In de eerste woning zijn de inbrekers via de achterzijde en in de andere woning via de voorzijde de panden binnengedrongen. In de eerste woning werden papieren, sieraden een fototoestel en geld gestolen. In de andere woning allerlei papieren (ondermeer autopapieren) en geld. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie