Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie van Eskan over bedrijfsvoering in ICT-sector

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stichting Economische Stimulering Knooppunt Arnhem-Nijmegen

Mini-Conferentie

KWALITEIT IN DE PRAKTIJK TIPS VOOR ICT BEDRIJVEN

De markt van ICT-ondernemingen is een razendsnelle markt. Veel bedrijven die starten in deze markt richten, zeker in de pioniersfase, alle energie en focus op de markt en het product. Na de pioniersfase neemt, met de groei van het bedrijf, ook de behoefte toe aan een gestructureerde bedrijfsvoering. Wat is kwaliteit en hoe geven we daaraan inhoud? Met deze vraag zijn vier ICT-bedrijven aan de slag gegaan. Samen pasten zij gangbare kwaliteitsmodellen toe op hun dagelijkse bedrijfsvoering en stelden een individueel toekomstplan op.

Tijdens de mini-conferentie op 26 november welke ESKAN organiseert presenteren de vier ICT-bedrijven hun resultaten. ESKAN, Rijnconsult, InterNLnet, Perplex New Media, Van Gelder Engineering en Polderland Language & Speech Development nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze mini-conferentie onder het motto; Als anderen slimme oplossingen hebben bedacht, waarom zou u daar geen gebruik van maken.

De mini-conferentie maakt deel uit van de ICT-week welke georganiseerd wordt door Syntens, Kamer van Koophandel, GOM en ESKAN in het Ondernemingshuis (Kronenburgsingel 525 te Arnhem). In deze week zijn er doorlopend workshops die ingaan op actuele onderwerpen en ontwikkelingen op het gebied van ICT.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op 26 november 2001!


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie