Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden Oude Mollenhutseweg in gemeente Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Werkzaamheden Oude Mollenhutseweg

Vanaf maandag 26 november 2001 worden op de Oude Mollenhutseweg, tussen de Hatertseweg en de Weg door Jonkerbos, asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Het wegdek en het fietspad worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Om de overgang tussen wegdek en fietspad te verduidelijken, krijgt het fietspad een rode kleur.

Omleidingroutes
Gedurende de werkzaamheden wordt één rijbaan van de Oude Mollenhutseweg afgesloten. Hierdoor wordt de Oude Mollenhutseweg tijdelijk ingericht voor éénrichtingverkeer. Verkeer afkomstig van de Hatertseweg, dat de Oude Mollenhutseweg in wil slaan, wordt omgeleid via de Hatertseweg, Weg door Jonkerbos, richting Oude Mollenhutseweg. Voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie