Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Rotterdam bij Metropolisconferentie

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten en wethouder Meijer bij Metropolisconferentie

Burgemeester mr. Ivo Opstelten heet op maandag 26 november om 17.00 uur in de Burgerzaal van het stadhuis de deelnemers aan de Metropolisconferentie welkom. Metropolis is een wereldwijd netwerk van bestuurders, beleidsmakers, wetenschappers, medewerkers van non-gouvernementele organisaties en vertegenwoordigers van migrantengroepen dat zich bezighoudt met migratie en integratiebeleid. Dit jaar is Rotterdam aan de beurt voor de jaarlijkse conferentie. Het congres wordt gehouden van 26 t/m 30 november in congrescentrum de Doelen. Burgemeester Opstelten neemt ook deel aan het stadsbestuurderspanel over 'het stedelijke perspectief op immigratie, integratie en diversiteit' op vrijdag ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie