Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bioscoopbon nu ook te koop bij Shell

Datum nieuwsfeit: 26-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Bioscoopbon nu ook te koop bij Shell

(07 december 2001)

Vanaf 26 november is de Nationale Bioscoopbon ook verkrijgbaar bij de grotere pompstations van Shell Nederland. Tot nu toe was de Bioscoopbon te verkrijgen en in te wisselen bij alle bioscopen en filmhuizen en ook te koop bij de VVV-kantoren.
Speciale 'The Lord of the Rings' actie - zo'n dertig gulden cadeau!

De verkoop van de Bioscoopbon bij de Shell pompstations wordt gestart met een speciale actie. Iemand die een Bioscoopbon koopt bij Shell krijgt daar twee kaartjes voor een exclusieve voorpremière van het filmspektakel 'The Lord of the Rings' bij cadeau. Dit is een presentje ter waarde van zo'n dertig gulden. Bij de Shell pompstations zijn uitsluitend Bioscoopbonnen van vijftien gulden verkrijgbaar. De voorpremière van 'The Lord of the Rings' - de spectaculaire verfilming van het bekendste boek van Tolkien - is op zaterdag 15 december in negen geselecteerde bioscopen in verschillende grotere steden. Deze unieke voorpremièrekaartjes zijn vanzelfsprekend beschikbaar zolang de voorraad strekt.

De Nationale Bioscoopbon bestaat sinds 1959. De bon wordt uitgegeven door de Stichting Nationale Bioscoopbon. Deze organisatie zonder winstoogmerk heeft als doel het stimuleren van het bioscoopbezoek. De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar in waardes die variëren van tien tot veertig gulden. De verkoop van de Bioscoopbon is de laatste jaren sterk gegroeid. In 2001 werden tot en met oktober ruim twintig procent meer Bioscoopbonnen verkocht dan in dezelfde tien maanden van het jaar 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie