Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe datum informatieavond Brandweerkazerne Enschede

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enschede

Nieuwe datum informatieavond Brandweerkazerne

Enschede, 12 november 2001
De informatieavond over de nieuwe locatie van de Brandweerkazerne wordt verzet naar dinsdag 27 november 2001. De bijeenkomst stond gepland op dinsdag 13 november 2001, maar vanuit Buurtbewoners Boddenkamp is door middel van een brief het signaal gekomen dat ze te kort van tevoren voor de informatieavond zijn uitgenodigd. Daarom is besloten de bijeenkomst uit te stellen.

De informatieavond wordt nu gehouden op dinsdagavond 27 november 2001 en vindt plaats in het (bedrijfs)restaurant van het Stadskantoor (Hengelosestraat 51). De aanvang is 20.00 uur en vanaf 19.30 uur bent u welkom voor koffie of thee.

Zoals al eerder was vermeld, stelt het College van Burgemeester & Wethouders de gemeenteraad voor het gebouw Boddenkampsingel 80 (voormalige Ambachtsschool) te gaan gebruiken als nieuwe hoofdpost van de Brandweer. De gemeenteraad zou dit collegevoorstel op 19 november 2001 behandelen. Aangezien de gemeente er veel waarde aan hecht om eerst de omwonenden te informeren en hen de mogelijkheid te geven om te reageren, is besloten het voorstel van B&W in de gemeenteraadsvergadering van 17 december 2001 te behandelen.

Inmiddels zijn de omwonenden van de beoogde locatie van de Brandweerkazerne door middel van een brief op de hoogte gesteld van het uitstel van de informatieavond.


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie