Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veegmachine lekt olie op het Rond in Houten

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Veegmachine lekt olie op het Rond.

dinsdag 27 november 2001 - Bron: Gemeente Houten

Bij veegwerkzaamheden op Het Rond in Houten is vandaag een hoeveelheid zogeheten hydrauliekolie op straat gelekt. Een kapotte slang van de veegmachine was de oorzaak van de lekkage. De olie een aantal liters is direct afgestrooid met olieabsorberende korrels. Een bedrijf, dat is gespecialiseerd in het reinigen van bestrating, heeft opdracht gekregen verdere olieresten nog vandaag op te ruimen. Bodemmonsteronderzoek, later deze week, moet uitwijzen óf en in welke mate verdere maatregelen nodig zijn. Getracht wordt de overlast voor omwonenden en winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken. Van mogelijke schade voor de volksgezondheid is geen sprake.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie