Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mansystems Nederland BV nieuwe partner Peregrine Systems

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Mansystems Nederland BV nieuwe partner Peregrine Systems

Woerden, 27 november 2001 - Peregrine Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Mansystems Nederland BV, leverancier van turnkey-oplossingen voor de automatisering van het beheer van infrastructuren. Hierdoor wordt deze leverancier Solution Connection Partner van Peregrine Systems. De oplossingen die Mansystems Nederland aan haar klanten biedt, zijn gebaseerd op de ARS-technologie van Peregrine.

De overeengekomen samenwerking met Mansystems Nederland BV komt voort uit de recente overname van Remedy. Beide bedrijven hebben voortvarend de mogelijkheden van een partnerschap in kaart gebracht en geconcludeerd dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie