Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Straatroof in Almere

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 27-11-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

Straatroof
ALMERE Twee onbekende mannen hebben zondagavond een 21-jarige inwoner van Almere beroofd van zijn mobieltje en portemonnee. Vermoedelijk hebben de daders gezien, dat het slachtoffer in de lijnbus zat te SMS-sen. Nadat het slachtoffer in de Verzetswijk uit de bus was gestapt, werd hij door de daders aangesproken. Hij werd geschopt en geslagen en liep daarbij lichte verwondingen op over zijn hele lichaam. De politie stelt een onderzoek in naar de daders.

Verkeerscontrole
DRONTEN Bij een verkeerscontrole in Dronten hadden 34 van de 122 gecontroleerde automobilisten hun papieren niet voor elkaar. Zij moeten nog laten zien, dat zij inderdaad een rijbewijs, kentekenbewijs of keuringsrapport hebben.
Elf automobilisten kregen een bekeuring wegens het onterecht voeren van mistlichten, gladde banden of het niet dragen van autogordels. Een automobilist reed meer dan 25 km te snel.
De controle vond maandagavond tussen 18.30 uur en 21.00 uur plaats op de Noord.

Aanrijding met gewonde
ALMERE Op de rotonde in de Flevostraat verleende maandagavond een 26-jarige automobilist uit Almere geen voorrang aan een 30-jarige bromfietser uit Almere. De bromfietser is, vermoedelijk met een gebroken pols, overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie