Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grontmij lost parkeerproblemen in Poolse steden op

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Grontmij NV
Zoek soortgelijke berichten
Grontmij

Grontmij NV27-11-2001 - Grontmij lost parkeerproblemen in Poolse steden op

De laatste tien jaar heeft de welvaartsgroei in Polen geleid tot een flinke toename van het autobezit. Al rondrijdend merkten de Polen dat ze hun autos niet meer konden parkeren. Grontmij Real Estate International realiseert parkeergarages om de ergste nood te lenigen. Vaak in combinatie met straatparkeren.

Grontmij is onder meer actief in Torun om de parkeerproblemen aan te pakken. Torun is een historisch stadje met zon 200.000 inwoners. Om het authentieke karakter van de binnenstad te behouden, denken we aan een ondergrondse parkeergarage. Omdat alleen ondergronds parkeren te weinig geld oplevert om de benodigde investeringen te compenseren, combineren we de parkeergarage met betaald straatparkeren.

De Poolse tak van Grontmij Real Estate International werkt aan parkeerprojecten in Krakow, Torun en Poznan. Voor Warschau, Katowice en Lodz zijn offertes uitgebracht voor de realisering van distributiecentra.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Hans van de Sanden van Grontmij Real Estate International, telefoon (0048) 6921 98151.

Gerelateerde Berichten
Logistiek centrum in Tsjechië 1-11-2001
---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie