Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie voortzetting Motel Mozaique in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Subsidie voortzetting Motel Mozaique

(27-11) Het succesvolle project Motel Mozaique uit de jongerenprogrammering van R2001 kan in 2002 worden voortgezet. Het College heeft besloten om een subsidie van fl. 325.000,- ( 147.000,-) beschikbaar te stellen aan de stichting Live at Nighttown, die het project organiseert.
Motel Mozaique is een verzamelnaam van een jaarlijkse serie programma's waarin jongeren, aansprekende artiesten en kunstenaars worden uitgedaagd onbekende, nieuwe en bijzondere projecten te ontwikkelen.
Voor de continuering van succesvolle activiteiten uit de R2001-programmering is een bedrag van fl. 881.484,00 ( 400.000,-) uitgetrokken. Over de verdeling van dit bedrag wordt definitief besloten nadat de organisatie van de Culturele Hoofdstad de evaluatie van 2001 heeft aangeboden aan het gemeentebestuur. De Stichting Live at Nighttown moet nu echter duidelijkheid hebben over de gemeentelijke bijdrage in verband met de voorbereiding van de eerste editie van Motel Mozaique die in april is gepland en wordt georganiseerd samen met de Rotterdamse Schouwburg en Tent. De twee edities die daarop volgen zijn kleiner van opzet. Hiervoor zou een subsidie van fl. 75.000,- ( 34.000,- ) nodig zijn. Het besluit over de subsidiering van deze edities wordt gekoppeld aan de evaluatie van R2001, die in januari zal plaatsvinden.
De Raadscommissie voor Kunstzaken en Mediabeleid heeft positief geadviseerd over het vestrekken van de gemeentelijke bijdrage voor voortzetting van Motel Mozaique.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie