Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online Beeldenvormer Stationsgebied Utrecht volop in gebruik

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Beeldenvormer Stationsgebied op internet volop in gebruik

Ruim 650 belangstellenden hebben de afgelopen drie weken via de website www.stationsgebiedutrecht.nl laten weten hoe zij denken over de toekomstige sfeer in het Stationsgebied van Utrecht. Met behulp van een digitale beeldenvormer hebben zij fotocollages samengesteld voor de twee planvarianten die voorjaar 2002 in een referendum aan de Utrechtse kiezers worden voorgelegd.

De beeldenvormer op internet is nog tot en met vrijdag 16 november te gebruiken. Daarna worden de fotocollages verzameld en verwerken stedenbouwkundigen deze inbreng in de twee referendabele plannen.

Op dinsdagavond 27 november vindt vanaf 19.30 uur een bijeenkomst plaats in de hal van het stadhuis ter afronding van het participatieprogramma. Dan wordt bekendgemaakt wat de uitkomsten zijn van de beeldenvormer en alle ideeën die uit de participatiebijeenkomsten zijn voortgekomen. Tijdens deze afsluitende bijeenkomst zijn alle geïnteresseerden en belangstellenden welkom.

Utrecht, 8 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie