Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegafsluitingen Katwijk tijdens asfaltwerkzaamheden Zanderij

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Katwijk
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Katwijk


* Wegafsluitingen tijdens asfaltwerkzaamheden Zanderij Wegafsluitingen tijdens asfaltwerkzaamheden Zanderij Katwijk, 20 november 2001
Indien de weersomstandigheden het toelaten zal in week 48 de definitieve asfaltverharding in diverse straten in de Zanderij worden aangebracht. Deze werkzaamheden hebben tijdelijk gevolgen voor de bereikbaarheid van de wijk per auto. Voetgangers en fietsers kunnen te voet gewoon het werk passeren en de woningen bereiken.

Dinsdag 27 november 2001 worden voorbereidende asfaltwerkzaamheden uitgevoerd voor een verkeersplateau op het kruispunt Zilverschoon/Parnassia en een verkeersdrempel op de Zilverschoon, tussen Parnassia en Koningin Julianalaan. Ter plaatse van de aansluiting van de Zilverschoon op de Koningin Julianalaan komt een middengeleider.

De gehele wijk is met de auto uitsluitend bereikbaar vanaf de Nieuwe Duinweg (dus niet via de Koningin Julianalaan). De straten Zilverschoon, tussen Duinviooltje en Parnassia, Duinviooltje, Duinaveruit en Geelhartje zijn te bereiken via het Walstropad. Dit uiteindelijke fietspad wordt in verband met het hek rond het bouwterrein tijdelijk als noodweg gebruikt. De Koningskaars en Toorts, alsmede het gedeelte Parnassia, tussen Zilverschoon en Westerbaan, zijn niet met de auto te bereiken.

Donderdag 29 november 2001 wordt de definitieve asfaltverharding aangebracht op de gehele Zilverschoon (vanaf de Koningin Julianalaan), en op het gedeelte van de Parnassia tussen de Zilverschoon en de Westerbaan.

De gehele wijk is met de auto uitsluitend bereikbaar vanaf de Nieuwe Duinweg (dus niet via de Koningin Julianalaan). De straten Zilverschoon, tussen Duinviooltje en Parnassia, Duinviooltje, Duinaveruit, Geelhartje, het gedeelte Parnassia, tussen Zilverschoon en Westerbaan, en Koningskaars en Toorts, zijn niet met de auto te bereiken.

Op deze dag wordt in deze straten het huisvuil niet ingezameld! In plaats daarvan zal dat gebeuren op vrijdag 30 november 2001.

De genoemde data zijn nog onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie