Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam start 'druk op de knop' systeem

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Korthuis start 'druk op de knop' systeem

Wethouder Sandra Korthuis (o.m. Maatschappelijke Dienstverlening) geeft dinsdag 27 november om 9.00 uur, samen met de portefeuillehouder Welzijn van de deelgemeente Prins Alexander Robert Krul, het startsein voor het zogeheten 'druk op de knop' systeem voor het elektronisch aanvragen van een plaats in een verzorgingshuis voor ouderen. Deze starthandeling vindt plaats bij het Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Prins Alexander aan de Paladiastraat 2. Het 'druk op de knop' systeem is het resultaat van het experiment van elektronische gegevensuitwisseling dat de gemeente Rotterdam en de Stichting Rotterdams Indicatieorgaan (SRI) begin dit jaar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie