Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Smarthaven lanceert classification engine

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Structurering van informatiebronnen

SMARTHAVEN LANCEERT "CLASSIFICATION ENGINE"

Amsterdam, 27 November 2001. SmartHaven, ontwikkelaar van kennismanagement componenten, lanceert, tijdens KM Europe 2001 in Den Haag, een nieuw product: de "Classification Engine. De "Classification Engine" rangschikt digitale informatie van een bedrijf binnen een vooraf, speciaal voor een bedrijf opgezette, gedefinieerde "taxonomie" (gestructureerde categorieën). Vervolgens kunnen ook nieuwe documenten, zoals nieuwsbrieven, e-mails en interne correspondentie binnen deze taxonomie worden verdeeld. Daarnaast kan de gerangschikte informatie gebruikt worden om door te sturen naar specifieke werknemers, om te bekijken en om te doorzoeken. Het rangschikken gaat ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie