Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 27-11-2001 Politiebericht district Sittard (HP 14.30 uur) Dinsdag 27 november 2001

Sittard, auto gestolen na diefstal jas:
Ten nadele van een 39 jarige inwoner van Sittard werd maandag 26 november 2001 een diefstal gepleegd. Het slachtoffer had zijn jas in de garderobe hangen van de basisschool aan de Vastradastraat te Sittard, waar hij werkzaam is. Omstreeks 17.30 uur wilde het slachtoffer zijn jas pakken maar deze bleek verdwenen te zijn. Verontrust, omdat in de jas de autosleutels aanwezig waren alsmede een beurs, keek het slachtoffer meteen naar zijn auto. Deze auto bleek verdwenen te zijn. Het slachtoffer heeft kort daarna bij de politie aangifte gedaan. Een identiteitskaart, rijbewijs en enkele bankpasjes, afkomstig uit de beurs, werden in Tudderen teruggevonden en terugbezorgd aan het huisadres van het slachtoffer. De auto is nog niet teruggevonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie