Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wim Jongen benoemd in directie Kenniseenheid Dier

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wageningen Universiteit

Persbericht

27 november 2001, nr. 082

Wim Jongen benoemd in directie Kenniseenheid Dier

De Raad van Bestuur van Wageningen Universiteit en Researchcentrum heeft prof. dr Wim M.F. Jongen (1949) benoemd tot lid van de directieraad van de Kenniseenheid Dier. Jongen wordt directeur business-development. Hij blijft voor een dag in de week werkzaam bij het departement Agrotechnologie en Voeding van Wageningen Universiteit als hoogleraar Productontwerpen en kwaliteitskunde.

Jongen wordt binnen de Kenniseenheid Dier (het departement Dierwetenschappen van Wageningen Universiteit, ID-Lelystad en haar dochter RIVO in IJmuiden en het Praktijkonderzoek Veehouderij) verantwoordelijk voor het versterken van een marktgerichte benadering en het ontwikkelen van nieuwe markten. Daartoe zal hij bevorderen dat binnen de Kenniseenheid aanwezige expertises beter worden geïntegreerd, zodat een optimale synergie wordt bewerkstelligd.

Jongen was tot 1 november, naast zijn hoogleraarschap aan Wageningen Universiteit, verbonden aan Wageningen UR als directeur research van het onderzoeksinstituut ATO. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij de vakgroep Toxicologie van de Landbouwuniversiteit en bij het ATO als hoofd van de divisie produktkwaliteit.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie