Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld voor Henny Troost

Datum nieuwsfeit: 27-11-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor Henny Troost

Wethouder Nico Janssens (onder meer Sport en Recreatie) reikt op maandagavond 26 november om 19.45 uur op het Sportcomplex de Vaan, Oldegarde 21, tijdens de jaarvergadering van voetbalvereniging Zwart-wit '28 een Erasmusspeld uit aan dhr. H. Troost. Hij krijgt deze onderscheiding voor zijn langdurige inzet voor de voetbalvereniging Zwart-wit '28. Tijdens zijn 60-jarige lidmaatschap was hij verschillende keren voorzitter van de vereniging. Ook vervulde hij vele andere functies zoals coördinator sportpark, voorzitter jeugdafdeling, wedstrijdsecretaris. Momenteel is de heer Troost als erevoorzitter adviseur van het bestuur van Zwart-wit '28, de enige voetbalvereniging in Rotterdam ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie