Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening speelplaats Anton Mauvestraat Ede

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Feestelijk opening 28 november
speelplaats Anton Mauvestraat

De nieuwe speelplaats aan de Anton Mauvestraat, hoek Alex Verhuellstraat, in de wijk Oud Ede-Zuid is klaar. Al heel veel jonge kinderen en hun ouders hebben de weg naar de speeltuin gevonden en zijn erg tevreden.
De goed uitgeruste, vrolijke en bovenal veilige speelplaats is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen bouwbedrijf Kelderman en de afdeling buurtbeheer Oud Ede-Zuid van de gemeente Ede. Op woensdag a.s. om 11.30 uur vindt de officiële opening plaats van de speelplek.

De directeur van Kelderman Bouw, de heer T. van der Velde, zal de feestelijke openingshandeling verrichten. Dit met medewerking van zo'n honderd kinderen uit de groepen 1 t/m 4 van de naastgelegen Oranje Nassauschool.

De initiatiefnemers nodigen hierbij de omwonenden en andere belangstellenden van harte uit om de opening bij te wonen en om te bekijken en uit te proberen, hoe fraai een en ander is geworden.
---

Ede, 21 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie