Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verhuizing Sportclub Woerden definitief

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Woerden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Woerden

Verhuizing Sportclub Woerden definitief

De gemeente en Sportclub Woerden zijn het eens geworden over de verhuizing van de sportclub naar Snel en Polanen. Waarschijnlijk zal de verhuizing eind 2002 een feit zijn.

Ook over de herinrichting van het huidige terrein aan de Jozef Israëlslaan is men tot een akkoord gekomen. Op het sportcomplex zullen 96 woningen gebouwd worden (zie plaatje). Op dit moment wordt nog bekeken hoe deze woningen worden gesitueerd. Het gaat deels om laagbouwwoningen en deels om appartementen. In de plannen is ook ruimte gereserveerd voor een sportveld, een speelterrein en een uitbreiding van het Kalsbeek College.

Medio december wordt er een informatieavond gehouden voor omwonenden. Er zal dan een inrichtingsschets getoond worden. Verkoop van de te realiseren woningen is op korte termijn nog niet aan de orde, omdat er nog een aantal procedures doorlopen moeten worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie