Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

15,7 Miljoen voor onderwijshuisvesting Breda in 2002

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

28-11-2001

Gemeente geeft 15,7 miljoen voor onderwijshuisvesting in 2002 Voor nieuwbouw, uitbreiding of aanpassing van schoolgebouwen wil de gemeente Breda voor komend jaar ruim 15,7 miljoen gulden beschikbaar stellen. Bovendien is ruim 3,6 miljoen gulden voor onderhoudswerkzaamheden en ruim 800.000 gulden voor huurvergoedingen begroot. Dat staat in het huisvestingsprogramma waarmee het college van burgemeester en wethouders deze week instemde. De commissie Milieu en Onderwijs buigt zich op 11 december over het voorstel. Op 20 december volgt behandeling in de gemeenteraad. In totaal hebben schoolbesturen 230 aanvragen ingezonden. Daarvan zijn er 160 op enigerlei wijze in het programma opgenomen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie