Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Dua weerlegt kritiek op waterzuivering

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vlaams minister voor leefmilieu en landbouw Vera Dua weerlegt met klem de opmerkingen rond het beleid inzake waterzuivering die vandaag in een artikel in het Belang van Limburg geformuleerd werden.

Aquafin werkt op dit moment in opdracht van de minister een methode uit waardoor in heel Vlaanderen op een eenduidige manier wordt vastgelegd waar er best grootschalige (RWZI), kleinschalige (KWZI) en individuele waterzuivering (IBA) wordt voorzien.
Deze methode is zeker niet alleen gebaseerd op de inzichten inzake grootschalige zuivering, maar neemt ook op objectieve basis de mogelijkheden mee inzake kleinschalige en individuele waterzuivering. Aquafin treedt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie