Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Numico Research benoemt topsportarts

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Numico NV
Zoek soortgelijke berichten
Numico NV

28 november 2001

Persbericht

Numico Research benoemt topsportarts

Numico Research B.V. benoemt sportarts Peter Vergouwen tot directeur van de afdeling Topsportgeneeskunde van Numico Research. Deze afdeling zal intensief samenwerken met de onderzoekssectie 'Sportvoeding, Prestatiebevordering en Gezondheid' van Numico Research en het 'Nutricia Institute of Sport Science' in de Verenigde Staten. De afdeling van Peter Vergouwen richt zich op het begeleiden van topsporters, het op maat kunnen bieden van topsportgezondheidszorg en het crëeren van de optimale condities die een topsporter in staat stellen een maximale prestatie te leveren.

Peter Vergouwen geniet bekendheid om zijn uitgelezen kennis en ervaring met de begeleiding van nationale en internationale topsporters. In zijn functie bij Numico Research zal hij zich inzetten voor het verder ontwikkelen van het vakgebied Topsportgeneeskunde met een team van topsportspecialisten (sportartsen, inspanningsfysiologen, bewegingswetenschappers, voedingsdeskundigen). Door Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede zullen faciliteiten op het gebied van laboratorium- en radiologisch onderzoek worden geboden.

Numico Research is de 'life-science' onderzoeksorganisatie van Koninklijke Numico N.V., marktleider in gespecialiseerde voedingen gebaseerd op medisch-wetenschappelijke concepten. Numico Research is gevestigd in Nederland (hoofdvestiging), Duitsland, Engeland, Australië, de Verenigde Staten en China en werkt op nationaal en internationaal niveau samen met vooraanstaande universitaire onderzoeksgroepen en academische ziekenhuizen.
Numico voorziet tevens een goede samenwerking met de Nederlandse centra voor sportgeneeskunde.

Zoetermeer,
28 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie