Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Infromatieavond Nieuwegein vergunningsprocedure Kamperveste

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Start bouwvergunningsprocedure Kamperveste
Het college van B&W heeft op 30 oktober ingestemd met de start van de bouwvergunningsprocedure voor de bouwaanvraag van Mitros Wonen uit Nieuwegein en Utrecht. Mitros Wonen wil op de locatie Kamperveste in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein 42 woningen, 23 eengezinswoningen en 19 gestapelde woningen in drie lagen realiseren. De bouwvergunningsprocedure start met een informatiebijeenkomst op woensdag 28 november, 20.00 uur in het Gemeentehuis aan de Martinbaan 2. Tijdens deze avond worden de bewoners en overige belangstellenden geïnformeerd over de bouwplannen, de geplande bouwperiode en de te volgen procedures.

In de Molenkruier van 29 november wordt bekend gemaakt dat het bouwplan gedurende twee weken, van 30 november tot en met 13 december, ter inzage wordt gelegd in de Stadswinkel van het Gemeentehuis. In die periode kunnen belanghebbenden hun zienswijze op het bouwplan schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Tot enkele jaren terug was op de locatie Kamperveste het Oosterlichtcollege gevestigd. Nadat deze scholengemeenschap is verhuisd naar het gebied Plettenburg, is de oude bebouwing gesloopt en is gewerkt aan een nieuwe invulling van de vrijgekomen locatie met een woningbouwplan.
De plannen zijn in nauw overleg tot stand gekomen met de Bewoners Advies Commissie Kamperveste. Over de plannen zijn in de afgelopen jaren al enkele informatiebijeenkomsten gehouden. Naar aanleiding van de informatiebijeenkomsten zijn diverse wijzigingen doorgevoerd. De start van de bouw is gepland in het derde kwartaal van 2002. Met de verkoop en de verhuur van de woningen zal worden begonnen in het tweede kwartaal van 2002.


---

Invoerdatum 5-11-2001

---

Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie