Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man vermist in Ruinen

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Man vermist
16:37 woensdag 28 november 2001

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Sinds maandag 26 november wordt de 67 jr. Evert van Duinen vermist. De man is die dag omstreeks 08.00 uur per fiets bij zijn woning in Ruinen vertrokken. Vanaf dat moment heeft niemand hem meer gezien en heeft hij ook geen contact opgenomen met zijn familie. De familie vreest voor een ongeluk.

Van Duinen is ongeveer 1.82 mtr. groot. Hij heeft grijs haar en draagt een bril. Maandag was hij gekleed in een groenachtige jas en een blauwe spijkerbroek. Hij droeg Zweedse (rubberen) klompen.

De fiets waarop hij vertrok is een vrij nieuwe blauw/grijze Gazelle Furore. Achter op het spatbord zit een opvallende sticker met daarop twee paarden. De man is een geoefend fietser en dienst niet terug voor afstanden van wel 60 km.

Mensen die Van Duinen na maandagmorgen nog hebben gezien of weten waar hij nu verblijft worden verzocht contact op te nemen met de politie in De Wolden. Tel. 0528 - 324320 of 0900 - 8844.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie