Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkiezing Overheidsmanager van het jaar 2001

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bank Nederlandse Gemeenten

Verkiezing Overheidsmanager van het jaar 2001

Woensdag 28 november vindt in Grand Hotel Huis ter Duin de jaarlijkse verkiezing Overheidsmanager van het jaar plaats. Deze verkiezing is georganiseerd door de Stichting Overheidsmanager van het jaar.

Deze stichting wil een publiek platform bieden om op positieve wijze de kwaliteiten van de overheidsmanager zichtbaar te maken. De overheidsmanager is immers van onschatbare betekenis voor het functioneren van Nederland. Hij of zij zorgt ervoor dat er goede voorstellen worden gemaakt, zodat het bestuur de juiste keuzes kan maken. Ook is de overheidsmanager verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoer van de genomen besluiten. Als bank voor het maatschappelijk belang, vindt de BNG een goed openbaar bestuur belangrijk. Vandaar dat de BNG dit initiatief steunt.

Denkt u iemand te kennen die beschikt over bijzondere managementkwaliteiten, dan kunt u hem of haar tot 15 juli 2001 aanmelden voor de verkiezing. Dit kunt u doen via de website van de Stichting Overheidsmanager van het jaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie