Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rabobank Talentenshow in Wanroij

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the Dutch


---

Kaartverkoop Rabobank Talentenshow
Verkiezing nieuwe TalentenTeam op 28 November in Wanroij Wanroij - Het programma van de Rabobank Talentenshow ziet er weer spectaculair uit. Studio Sport medewerker Jack Van Gelder zal, samen met Tineke Bartels, een duo vormen dat deze avond gaat presenteren. Het wordt weer een avond met veel paardensport, maar ook met een belangrijke rol voor dans, muziek, lichteffecten en alles wat bij een moderne theaterproductie komt kijken. De leden van het Rabobank TalentenTeam staan in het middelpunt, want Olympisch kampioene Anky van Grunsven en haar mede-ambassadeur van het TalentenPlan Piet Raymakers zullen op Woensdagavond 28 November bekend maken uit welke ruiters en amazones het nieuwe TalentenTeam zal bestaan.

Het paardensportcentrum van de NKB in Wanroij wordt omgebouwd tot een theater van allure. De paardensport, en vooral de leden van het Rabobank Talententeam, staan natuurlijk in het middelpunt, maar er is ook ruimte voor het creatieve element. Verantwoordelijk voor deze productie zijn de Belgische regisseur Raymond Haeck (Demon, Hasselt), en choreografe Yvon Schuller van theatergroep Locco uit Eindhoven, samen met het team van Rabobank en Academy dat verantwoordelijk is voor de organisatie van het TalentenPlan. Yvon Schuller heeft als choreografe en professioneel danseres al meer ervaring met paarden, want zij ontwierp en danste de hippische balletshow die vorig jaar zo veel succes oogstte tijdens Indoor Friesland. Yvon: "dit keer staat de hele show in het teken van jeugd en talent. Er komen dus ook jonge dansers, en de solopartij van de balletshow wordt dit keer dus ook door een aankomend talent gedansd. In Leeuwarden, en tijdens het optreden van de Spaanse Rijschool in Ahoy, dans ik deze show zelf, samen met Tineke en een van haar Grand Prix paarden. Wij vinden het zelf heel leuk om voor deze TalentenShow onze plaats af te staan aan twee jonge meiden. Het blijft nog even een verrassing wie dat zijn. We hebben begin Oktober een hele week geoefend met alle dansers en verschillende paarden". Alle talenten uit het het nieuwe Rabobank TalentenTeam zullen tijdens het programma in actie komen in dressuur- en spring-clinics, gegeven door Anky en Piet. En Anky zal in actie komen tijdens een kür op muziek met een van haar Grand Prix paarden. Tenslotte is er ook weer aandacht voor prominente topsporters uit andere takken van sport, maar de paarden staan op deze avond centraal.

Denk er aan dat je tijdig kaarten reserveert (telefonisch tijdens kantooruren : 013-509 2958 of via de website
www.horses.nl/rabobank-talentenplan) , want er is een beperkt aantal plaatsen, en in November 2000 was de Rabobank TalentenShow vroegtijdig uitverkocht.

---

©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie