Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Diverse 28-11-2001
Politiebericht Groningen
Woensdag 28 november 2001

Dagelijkse berichten

p> Onstwedde: fietser (67) ten val
Op de Ter Maars in Onstwedde kwam een 67-jarige fietser uit Schipborg na het inhalen van een groepje fietsers ten val. De fietsers zagen dat de man niet goed werd en op het wegdek terechtkwam. De man bleek hartproblemen te hebben en is naar het Refajaziekenhuis gebracht.

Ten Boer: man doet aangifte van beroving
Een 35-jarige man uit Meppel deed dinsdag aangifte van een beroving op maandag rond 16.00 uur op de Nijverheidsweg in Ten Boer. De man verklaart dat hij in een bushalte zet te wachten en dat er twee jongens bij hem kwamen zitten. Op een gegeven moment krijgt hij klappen en nemen de twee een zak met sieraden die de Meppelder bij zich had weg. Beide jongens stapten in een aankomende auto en reden weg. De man zelf ging naar het ziekenhuis voor behandeling van een hoofdwond.

Stadskanaal: meisje ( 15) mishandeld
Een 15-jarig meisje uit Nieuw Buinen die dinsdagochtend met de fiets op weg was naar school werd op de Europalaan mishandeld door een nog onbekende man. De man fietste rond 08.00 uur het meisje voorbij en stopte verderop om de scholiere tegen te houden. Hij trok haar van de fiets en sleepte haar de naastgelegen bosjes in. De man verdween om enig moment en via school en de moeder werd de politie gewaarschuwd over het voorval. Er is ter plaatse een technisch sporen onderzoek ingesteld en er wordt een passantenonderzoek uitgevoerd. Signalement van de man: blank, ongeveer 1.95 m, fors postuur, zwart hoofdhaar krulsnor en stoppelbaard. Hij ging gekleed in een blauwe spijkerbroek, lange bruine regenjas en zwarte schoenen.

Leek: winkeldieven aangehouden
In een drogisterij aan de Tolberterstraat in Leek betrapte het personeel een 43-jarige vrouw en een 21-jarige man uit Tolbert bij het wegnemen van verzorgingsartikelen. Het alarm ging af en nadat de beide waren aangesproken verdwenen ze te voet. Na een zoekactie van de politie werden ze op de Midwolderweg op basis van het opgegeven signalement aangehouden. Bij de fouillering werden vermoedelijk van diefstal afkomstige goederen aangetroffen. Ze zijn inverzekering gesteld en worden nader verhoord.

Berichten stad komen zo
Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (30 c/m)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie