Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-11-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.10 uur
Twee mannen proberen invalidenvoertuig te stelen

ZEIST - Twee mannen van 30 en 34 jaar uit Zeist werden in de nacht van dinsdag op woensdag betrapt toen zij probeerden een invalidewagen te stelen.
Toen de twee een raam van het invalidevoertuig insloegen aan de Prinses Mardgrietlaan, wekten zij daarmee een buurtbewoner die de politie alarmeerde. Het tweetal kon kort daarna worden aangehouden aan de Prinses Margrietlaan.

Verkeerscontrole

DRIEBERGEN-ZEIST Aan de Hoofdstraat werd dinsdagmiddag tussen twee en drie uur een verkeerscontrole gehouden. Vijftien automobilisten of hun bijrijders droegen geen gordel, negen automobilisten reden te hard.

Inbrekers aangehouden

BOSCH EN DUIN Twee mannen uit Utrecht werden dinsdagmiddag aangehouden op de Baarnseweg nadat zij hadden ingebroken in een woning aan deze straat.
Een getuige hield één van de mannen, een 32-jarige Utrechter aan.

De andere, 30-jarige man, werd kort na de insluiping aangehouden op de Baarnseweg toen hij probeerde weg te vluchten richting Zeist. Hij had inbrekerswerktuig bij zich.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie