Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Harreman Transport neemt 125e DAF truck in gebruik

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

28-11-2001

125ste DAF truck voor Harreman Transport

Het in Hoensbroek gevestigde transportbedrijf Harreman heeft onlangs een nieuwe DAF truck in gebruik genomen. De nieuwe truck markeert een mooi moment in de rijke historie van het transportbedrijf. Het betrof namelijk niet alleen de 125ste DAF truck die de organisatie aangeschafte ook viert Harreman het 70 jarig bestaan en bovendien doet het bedrijf al veertig jaar zaken met DAF-dealer Loven uit Heerlen.

Meer dan 70 jaren op en over de weg voor u Harreman Transport begon in 1931 met een lijndienst Gouda-Rotterdam-Vlaardingen. Na een vijftiental jaren heeft het bedrijf zich gevestigd in Hoensbroek. Vanuit deze centrale positie in de euregio, de driehoek Nederland, Duistland en België, transporteert het bedrijf een grote variëteit producten door geheel Europa.

Harreman Transport bv een veelzijdig bedrijf Harreman is een allround transportbedrijf waarbinnen maar liefst zes kernactiviteiten zijn te onderscheiden:

* Volumetransporten

* Huifvervoer Harreman is geautoriseerd afval vervoerder tussen Luxemburg en Nederland (oranje lijst goederen).
* Maaltijdvervoer voor zorginstellingen Dagelijks binnen de regio Zuid-Limburg.

* Besteldienst

* Harreman verhuizingen: TOPMOVER Erkend verhuisbedrijf dat lid is van Top Movers, een organisatie die zorgt voor landelijke service. Bovendien behoren emigratieverpakkingen voor overzeese bestemmingen tot de mogelijkheid.

* 7.500 m2 opslag.

Harreman heeft in DAF een betrouwbare partner De transportvloot bestaat momenteel uit 50 trucks, waarvan veruit de meeste afkomstig zijn uit de fabrieken van de Nederlandse truckfabrikant DAF. De heer Harreman verduidelijkt de keuze voor DAF: Het zijn mooie trucks die perfect presteren én die door de chauffeurs in hoge mate gewaardeerd worden. Bovendien koppelt DAF een lage kilometerkostprijs aan minimale stilstand. Daarnaast speelt de dealer, Loven Trucks, een voorname rol. Het zijn niet alleen nagenoeg onze buren, ook beschikken zij over specialisten die ons perfect kunnen adviseren en ondersteunen op zowel het gebied van voertuigkeuze als technische ondersteuning. DAF en Loven vormen een sterk fundament onder onze organisatie, een fundament dat haar waarde al 125 maal in meerdere opzichten heeft bewezen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie