Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Korte berichten gemeente Axel week 46

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

KORTE BERICHTEN

(week 46)

---

Burgerlijke Stand Oktober

Geboren:
Colin J., zoon van R. van Winkel en B. Michielsen Joëlle, dochter van R.G.P. Wijnacker en I.L.A. Cappendijk

In ondertrouw:
H.J. Riemens en B. de Feijter, beiden wonende te Axel R.P. Kruisifikx en J.Deurwaarder, beiden wonende te Axel A.L.J. Wagenaer en L. Audenaert, beiden wonende te Axel A. van Luik en J. Kruize, beiden wonende te Axel J.R. van Sluijs, wonende te Oostburg en P.R. Boeije, wonende te Axel


---

GEMEENTELIJKE ORGANISATIE GESLOTEN
Vanwege het Sinterklaasfeest is de gemeentelijke organisatie op dinsdag 4 december 2001 vanaf 15.00 uur gesloten.

In verband met een collectieve verlofdag en de beide Kerstdagen is de gemeentelijke organisatie gesloten op
maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 december 2001.

In verband met een collectieve verlofdag en Nieuwjaarsdag is de gemeentelijke organisatie gesloten op
maandag 31 december 2001 en dinsdag 1 januari 2002.

In verband met de kerstbijeenkomst respectievelijk de nieuwjaarsbijeenkomst voor de gemeentelijke medewerkers is de gehele gemeentelijke organisatie
vanaf 15.00 uur gesloten op vrijdag 21 december 2001 en op woensdag 2 januari 2002.

Met uitzondering van bovengenoemde data is het stadhuis van Axel overigens geopend op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Axel zal plaatsvinden op woensdag 2 januari 2002 van 19.30 tot 21.00 uur in de raadszaal in het stadhuis, Markt 1 te Axel.

---

UITGAVE GEMEENTEGIDS 2002 IN VOORBEREIDING

Jaarlijks verschijnt de gemeentelijke informatiegids van Axel.
Een handig naslagwerkje dat informatie bevat over de gemeente Axel en tal van maatschappelijke organisaties en verenigingen. Wijzigingen in de redactionele gegevens of verzoeken tot vermelding in de gemeentegids 2002 van Axel kunt u tot 15 november aanstaande schriftelijk doorgeven aan de voorlichtster, per adres: gemeente Axel, t.a.v. de Stafafdeling, Postbus 17, 4570 AA Axel, of per e-mail via (voorlichting@axel.nl).

De gemeentegids 2002 zal in de eerste twee weken van januari 2002 huis aan huis bezorgd worden en is eveneens digitaal te raadplegen op de internetsite van de gemeente (www.axel.nl).

Het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad verzorgt de advertenties in de gemeentegids, evenals de huis-aan-huis verspreiding. De redactionele pagina's van de gemeentegids worden samengesteld door de voorlichtster van de gemeente.
U kunt in geval van wijzigingen het correctieformulier voorin de informatiegids 2001-2002 invullen en opsturen. Mutaties die na 15 november binnenkomen, kunnen niet met zekerheid verwerkt worden in de gedrukte versie van de informatiegids;
de digitale gemeentegids wordt periodiek bijgewerkt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie