Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rechter doet uitspraak over acties in Kinderopvang

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CFO

Rechter doet op 28 nov. uitspraak over acties in Kinderopvang

Op vrijdagmorgen 23 november om 11.45 uur is in kort geding bij de rechtbank in Den Haag de eis van de werkgevers in de Kinderopvang behandeld om komende acties stop te zetten.
Werkgevers en bonden zijn tijdens de zitting NIET tot een vergelijk gekomen om de onderhandelingen voort te zetten. Het conflict over de nieuwe CAO zit muurvast.

Dit betekent dat de rechter op woensdag 28 november a.s. om 10.00 uur een uitspraak doet over de eis van de werkgevers. Dit is een dag voor de vervolgactiedag in de verschillende regio's van het land! (donderdag 29 november).

De actievoorbereiding gaat dus gewoon door om een goede nieuwe CAO Kinderopvang af te dwingen, een CAO waarin de werkgevers de eisen van CFO CNV-bond en ABVAKABO FNV inwilligen.

Op donderdag 29 november houden de bonden regionale protestmanifestaties in Zwolle, Amsterdam en in het Land van Ooit (Tilburg).

Voor dinsdag 11 december bereiden de bonden een stakingsdag voor in het oosten en het midden van het land.

Voor meer informatie zie www.cfo.nl onder nieuws/ zorg het bericht 'Bonden zetten acties Kinderopvang voort' van 16 november.

Voorlichter:
Dammis de Geus

070-4167140 of 06-51244064

23 nov 01 13:04

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie