Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winkelcentrum de Vijfhoek Deventer opent zijn deuren

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

WINKELCENTRUM DE VIJFHOEK OPENT WOENSDAG ZIJN DEUREN

Na een bouwtijd van ruim één jaar, opent winkelcentrum De Vijfhoek te Deventer op 28 november zijn deuren voor de consument. Daarmee krijgen de bewoners van De Vijfhoek, de groene en ruime Vinex-locatie van Deventer waar in totaal circa 4600 woningen worden gebouwd, de beschikking over een fraai en compleet winkelcentrum met ruime parkeergelegenheid. Het winkelcentrum maakt deel uit van het voorzieningencentrum De Vijfhoek. In het voorzieningencentrum zijn naast vier basisscholen, een sociaal-cultureel wijkcentrum, een kinderdagverblijf, woningen en appartementen te vinden. Het kinderdagverblijf van Raster welzijnsgroep, gesitueerd op het dak van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie