Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Preventie en acceptatie van beroepsziekten

Datum nieuwsfeit: 28-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Preventie en acceptatie van beroepsziekten

Een goed acceptatie- en preventiebeleid is essentieel voor een verantwoorde schaderegeling van claims voor beroepsziekten op de werkgeversaansprakelijkheid. Dat zei dagvoorzitter jhr. mr. J.P.H. Six (voorzitter van de afdelingscommissie Algemene Aansprakelijkheid van het Verbond) tijdens de themamiddag Beroepsziekten en werkgeversaansprakelijkheid die het Verbond 15 november organiseerde.

RSI, OPS, stress, burnout, lawaaidoofheid: tien jaar geleden waren het nog relatief onbekende begrippen, maar tegenwoordig zijn deze beroepsziekten aan de orde van de dag. De medische wetenschap ontdekt steeds beter de redenen van allerlei ziekten en vaak worden die gekoppeld aan arbeidsomstandigheden. Juist ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie