Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking gemeentelijke vrijwillersprijzen Deventer

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Tijdens de jaarlijkse Vrijwilligersavond op 29 november, worden de gemeentelijke vrijwilligersprijzen en de Witte Blom-prijs uitgereikt. U kunt tot 15 oktober een persoon of een vrijwilligersorganisatie voordragen voor deze prijs.

De prijzen

De gemeentelijke prijzen worden toegekend aan opvallende, goed georganiseerde en aansprekende projecten waar vrijwilligers aan werken. De prijzen zijn ingedeeld in vier categorieën: sport en recreatie, cultuur en sociaal-cultureel werk, milieu, en educatie en zorg.

De Vrijwilligerscentrale stelt jaarlijks de Witte Blom-prijs beschikbaar. Die is bestemd voor een persoon die zijn of haar sporen bij het verrichten van vrijwilligerswerk ruimschoots heeft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie