Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MCC distributeur van draadloze netwerkkaarten van Symbol

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

MCC distributeur van Symbol Compact Flash draadloze netwerkkaarten

Varsseveld, 29 november 2001- Mobile Communication Company (MCC) en Symbol Technologies hebben een distributie-overeenkomst gesloten. MCC wordt daarmee geautoriseerd distributeur voor Nederland van de recent geïntroduceerde 'Wireless Networker' draadloze netwerkkaarten van Symbol.

De 'Wireless Networker' kaarten zijn uitgevoerd op Compact Flash formaat en zijn gecertificeerd conform de Wi-Fi (IEEE802.11b) specificaties, dé internationale standaard voor draadloos netwerkgebruik. De 128-bits webencryptie waarborgt daarbij een beveiligde, continue en betrouwbare gegevensoverdracht.

De 'Wireless Networker' kaarten kunnen eenvoudig worden geplaatst in het Compact Flash slot van Personal Digital Assistants - zoals ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie