Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cerberian introduceert Cerberian Internet Manager

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Cerberian s Internet Manager voorkomt misbruik internet door werknemers Outsourcing-model biedt maximale veiligheid tegen minimale investeringen

Salt Lake City/Utrecht, 29 november 2001 Om het bedrijfsleven een oplossing te bieden voor de groeiende problematiek van ongeoorloofd internetgebruik door werknemers, introduceert het Amerikaanse bedrijf Cerberian een nieuw type dienstverlening: Cerberian s Internet Manager.

Cerberian s toepassing voor Internet Access Management is de enige webgebaseerde oplossing die het bedrijven mogelijk maakt om centraal en op afstand de on-line activiteiten van hun werknemers bij te houden. Het bedrijf voorziet in gecentraliseerd beheer met gebruik van uiterst moderne filter- en blokkeringstechnologie. Het kan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie