Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 29-11-2001
Mediaberichten donderdag 29 november (14.45 uur)

TEGELEN Vijf inbraken in één wijk, politie zoekt getuigen

TEGELEN Vannacht is in minstens twee woningen en twee bedrijven aan de Bongerdstraat ingebroken en in één woning aan de Beijtelstraat. Ook vond in dezelfde Beijtelstraat vannacht een poging tot inbraak plaats. Bij één van de woningen in de Bongerdstraat werd een televisie, een videorecorder en twee mobiele telefoons gestolen. Bij een andere woning, verderop in de straat, werd de gehele woning doorzocht. Daarbij zijn de inbreker of inbrekers vermoedelijk ook op de slaapkamers van de kinderen geweest, terwijl ze daar lagen te slapen. Er werden diverse kledingstukken waaronder drie leren jassen ontvreemd. Buiten de woning lagen diverse tassen, een portemonnee, sleutels en pasjes. Bij één van de bedrijven werd een kluisje met tweehonderd gulden meegenomen. Het kluisje werd later teruggevonden. De politie heeft onmiddellijk technisch onderzoek gedaan en een buurtonderzoek ingesteld, maar van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van woensdag op donderdag vanaf ongeveer drie uur iets gezien of gehoord hebben in de Bongerdstraat of de Beijtelstraat. Zij worden gevraagd te bellen met 0900-8844.
ROERMOND Fietsster overleden na verkeersongeluk van gisteren, politie zoekt getuigen

ROERMOND De 67-jarige vrouw uit Horn die gisteren bij een aanrijding met een bromfietser ernstig gewond raakte, is vandaag in het ziekenhuis in Maastricht aan haar verwondingen overleden. Woensdagmorgen rond kwart voor tien raakten op de Hornerweg een 17-jarige bromfietser uit Hunsel en het slachtoffer elkaar, toen zij elkaar op het fietspad over de Maasbrug passeerden. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog volstrekt onduidelijk. De politie is daarom dringend op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij worden gevraagd te bellen met 0900-8844. (zie verder het persbericht van gisteren, 28 november)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie