Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 29-11-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 16.45 uur) Donderdag 29 november 2001

Maastricht, verkeerscontrole Frontensingel:
Donderdagmorgen 29 november 2001 heeft op de Frontensingel te Maastricht een controle plaatsgevonden op het al dan niet juist volgen van de voorsorteervakken op de Frontensingel voor de verkeerslichten rijrichting Statensingel te Maastricht.
Automobilisten die vanaf de Noorderbrug te Maastricht rijden in de richting van de Statensingel dienen op de Frontensingel voor te sorteren in het linker voorsorteervak, waarna vervolgens na de eerste verkeerslichten voor het verkeer richting Statensingel twee voorsorteervakken ter beschikking zijn. Vele automobilisten negeren het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie