Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 29-11-2001
Politiebericht district Maasland

TIJGER BIJT MAN OSS

Een medewerker van het wintercircus dat momenteel optredens houdt aan de Lievekamplaan te Oss is op 29 november 2001 omstreeks 14.40 uur gebeten door een tijger. De tijger werd vanuit de piste naar de kooi gedreven, doch op het laatste moment draaide de tijger zich om en de beet de medewerker, die dichtbij stond in zijn been. De man is met flink beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

DIEFSTAL BROMFIETS NULAND

Woensdag 28 november 2001 is vanaf de Kerkstraat te Nuland een zwarte Peugeot brom-fiets, type Buxy, verz.pl. ZNW373 ontvreemd.

DIEFSTAL AUTO HEESCH

Vanaf de Osseweg te Heesch is in de nacht van 28 op 29 november 2001 een groene VW bestelauto, kenteken 44-VB-FG ontvreemd.

INBRAAK WONING HERPEN

Bij een inbraak in een woning aan de Zandstraat te Herpen in de nacht van 28 op 29 novem-ber 2001 zijn enkele portemonnees, een boormachine en jas weggenomen. De daders for-ceerden een deur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie