Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 29-11-2001
Politiebericht district Den Bosch

BEENBREUK NA VAL MET FIETS (s-Hertogenbosch)

Op de Kooikersweg in s-Hertogenbosch kwam vanmorgen een 13-jarige jongen in een bocht met zijn fiets ten val. Hij liep daarbij een bovenbeenbreuk op en is over-gebracht naar het ziekenhuis.

MOTORFIETS GESTOLEN (s-Hertogenbosch)

Vanmorgen is vanaf de Parade in s-Hertogenbosch een motorfiets in de kleuren rood, wit en blauw, merk Honda CBR 600F en voorzien van het kenteken MJ-09-FL gestolen.

VROUW LICHT GEWOND NA AANRIJDING(s-Hertogenbosch)

Een 66-jaruge vrouw uit s-Hertogenbosch raakte donderdagmiddag licht gewond toen zij op de kruising van de door haar bereden weg, de Graafseweg de kruising met de Van Grobbendoncklaan werd aangereden door een 37 jarige automobilist. De vrouw reed door het rode verkeerslicht en verleende de auto geen vrije door-gang. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAAK VERDACHTE AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is er ingebroken in een bejaardenoord aan de Klokkenlaan in s-Hertogenbosch. Personeelsleden zagen twee personen in een kantoor nabij de centrale keuken. Toen de inbrekers zich betrapt wisten renden zij het pand uit. De gealarmeerde politie zag kort na de melding een auto wegrijden. Toen deze tot stoppen werd gedwongen sprong er een passagier uit de auto die het vervolgens op een lopen zette. Hij kon niet meer worden achterhaald. De bestuurder, een 20 jarige inwoner van s-Hertogenbosch, is aangehouden.

WONINGBRAND (Hintham)

Woensdagavond is er brand uitgebroken in een woning in Hintham. Bij het uitbreken van de brand, die waarschijnlijk is ontstaan door een defect aan de wasdroger, was niemand in de woning aanwezig. De brandweer heeft het vuur ge-blust. Het keukengedeelte van de woning is zwaar beschadigd.

VERDACHTEN DIEFSTAL BROMFIETS JAGEN POLITIE SCHRIK OP HET LIJF (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag zijn in een berging van een flatgebouw aan de Carolushof in s-Hertogenbosch, op verdenking van diefstal van een bromfiets, twee in Den Bosch wonende personen van 19 en 15 jaar aangehouden.

Twee politiemensen gingen naar aanleiding van een melding van een getuige poolshoogte nemen in het flatgebouw. Toen zij een open berging binnen liepen za-gen zij de beide verdachte met de gestolen bromfiets. Een van de verdachten had de bromfiets vast en gooide die opzij. Hierdoor kwam een van de agenten vast te zitten tussen de muur en de bromfiets. De 19-jarige verdachte trok daarna een op een vuurwapen gelijkend voorwerp uit de broeksband. Het wapen viel echter op de grond waarna tot aanhouding kon worden overgegaan. Het wapen bleek een imita-tiewapen te zijn dat bedrieglijk echt leek en waarvan het bezit verboden is. Beide verdachten zijn ingesloten.

EéN GEWONDE BIJ KETTINGBOTSING (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond vond er op de Rijksweg A59 ter hoogte van de aansluiting met de A2 richting Utrecht een kettingbotsing plaats waarbij in totaal 5 voertuigen betrokken raakten. Een 31-jarige automobiliste uit Driebergen-Rijsenburg liep wat schrammen op in het gelaat en een afgebroken tand. Zij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

OPENBARE DRONKENSCHAP (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is in een portiek van een woning aan de Maastrichtseweg in s-Hertogenbosch een 51-jarige in dronken toestand verkerende man zonder vast woon- of verblijfplaats aangehouden. De man kon niet worden gehoord en is inge-sloten in de politiecel. Hij is donderdagmorgen met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie