Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiemarkt Rodenburg-Noord in Leek

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Bron: Gemeente Leek
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leek

INFORMATIEMARKT RODENBURG-NOORD 29 NOVEMBER 2001
De projectgroep Rodenburg-Noord heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt aan een toekomstplan voor de wijk. Het plan bestaat uit een ruimtelijke visie voor de gehele wijk Rodenburg-Noord. Voor de ruimtelijke visie zijn een aantal spelregels opgesteld. Alle toekomstige ontwikkelingen en voorstellen voor verbetering van de groenstructuur, de wegenstructuur, de woningen, voorzieningen en aanpassingen bij de entrees van de wijk, worden volgens deze spelregels uitgevoerd.
Dit plan is inmiddels opgesteld door de projectgroep die bestaat uit de gemeente Leek, Wold & Waard Woonservice, Stichting Huurdersbelangen Leek, Buurtbelangen Rodenburg en KAW architecten en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie