Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 29-11-2001
Mediaberichten 29 november (17.30 uur) (laatste berichten)

ECHT Hennepkwekerij aangetroffen en opgeruimd

ECHT De politie heeft vanmiddag aan de Molenstraat in Echt een hennepkwekerij aangetroffen in twee garages. De politie trof er 500 moederplanten aan en 11.500 stekjes van hennepplanten. De kwekerij was professioneel uitgerust. De stroom werd onttrokken via een achtergelegen pand aan de Kapelaan Goossensstraat, waar de politie een gemanipuleerde stroommeter aantrof. De politie heeft alle apparatuur en alle planten in beslag genomen. Aanleiding voor de binnentreding in de garages waren klachten over stankoverlast door omwonenden. De politie trof niemand aan in de panden en heeft nog niemand aangehouden.
HORST Bromfietser gewond

HORST Bij een aanrijding op de Energiestraat is woensdagavond een 13-jarige bromfietser uit Hegelsom gewond geraakt. De jongen reed met een onverzekerde bromfiets en zonder verlichting over de Energiestraat in de richting van de Fabriekstraat. Achterop de bromfiets zat een 13-jarige jongen uit Hegelsom. Uit tegengestelde richting kwam een auto, bestuurd door een 55-jarige man uit Horst. Op dat moment begon de bromfietser te slingeren. De automobilist probeerde de bromfietser te ontwijken, maar de bromfietser botste tegen de flank van de auto. Hierdoor kwam de jongen ten val. Hij raakte gewond aan zijn enkel en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bromfietspassagier raakte niet gewond.
REGIO Fietsers in de regio goed verlicht

De politie heeft woensdagavond en donderdagmorgen in Roermond en Weert bij controles op fietsverlichting nauwelijks bekeuringen hoeven uitdelen. Bij de controle viel juist op dat de fietsers goed gebruik maakten van de verlichting. Bij verlichtingscontroles in Maasniel en het centrum van Roermond heeft de politie woensdagavond slechts twee fietsers bekeurd. Bij een verlichtingscontrole in de wijk Boshoven hoefde de politie donderdagmorgen zelfs helemaal géén bekeuringen uit te delen.
REGIO Snelheidscontroles

De politie heeft bij snelheidscontroles in Gennep, Milsbeek en Roermond 112 automobilisten bekeurd.
GENNEP Op het Europaplein is woensdagmiddag, met behulp van een lasergun, één automobilist bekeurd. De automobilist reed 72 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegestaan.

MILSBEEK Op de Zwarteweg zijn woensdagmiddag, met behulp van een lasergun, drie automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegestaan.
ROERMOND Op de Bredeweg zijn donderdagmorgen 46 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1300 gecontroleerde voertuigen bedroeg 61 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegestaan. Op de Bischop Lindanussingel zijn donderdag 48 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 900 gecontroleerde voertuigen bedroeg 74 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegestaan. Op de Minderbroederssingel zijn donderdagmiddag 14 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 700 gecontroleerde voertuigen bedroeg 65 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie