Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond visie Noordrand gemeente Bodegraven

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bodegraven
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bodegraven

Informatieavond visie Noordrand

Op donderdag 29 november organiseert de gemeente voor de bewoners van Bodegraven-Noord een informatieavond over de plannen voor de Noordrand.

Zoals u de afgelopen maanden via de pers heeft kunnen vernemen, is de gemeente Bodegraven druk bezig om in samenwerking met de Woningstichting Bodegraven, het Wijkplatform Noord en de bewonerscommissie Bodegraven plannen te ontwikkelen voor de Noordrand van Bodegraven. Het gaat daarbij met name om de flats aan de Koninginneweg en de directe omgeving van de flats. Tevens wordt nu al nagedacht over de mogelijke locaties en vormgeving van de nieuwe flats. De bureaus Vollmer en Stijlgroep hebben hiervoor de eerste schetsen gemaakt.

Om belangstellenden te informeren over de voortgang van het ontwerpproces en interactie met belanghebbenden te bevorderen is donderdag 29 november aanstaande door gemeente in samenwerking met de Woningstichting en het wijkplatform Noord.een informatieavond georganiseerd. Tijdens deze informatie avond zal aan bewoners en omwonenden een reactie worden gevraagd op de eerste ontwerpen. De WSB zal een toelichting geven op de voorwaarden en uitgangspunten van het sociale plan, verhuiskosten, terugkeergaranties, het programma van eisen van de nieuwe flats, huurcategorieën en tijdelijke huisvesting. De informatieavond vindt plaats in t Anker op 29 november om 20.00 uur. De voorlopige schetsen kunnen worden ingezien in de leeskamer van het gemeentehuis. Inwoners van Bodegraven zijn op deze avond van harte welkom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie