Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Valentijn neemt afscheid van de gemeente Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 29-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

De heer C. Valentijn neemt afscheid van de gemeente Etten-Leur.

Etten-Leur - Op donderdag 29 november aanstaande beëindigt de heer C. Valentijn, magazijnmeester en terreinbeheerder van de gemeentewerf aan de Hermelijnweg zijn werkzaamheden bij de gemeente Etten-Leur. Na een werkzaamheid van 27 jaar verlaat hij de gemeentedienst in verband met vervroegde pensionering.

Ter gelegenheid van dit terugtreden wordt de heer en mevrouw Valentijn op donderdag 29 november aanstaande van 17.00 - 18.00 uur in de Schonckzaal van het gemeentehuis een receptie aangeboden, ingang Roosendaalseweg 4.

Na aanvankelijk werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, kwam de heer Sjaan Valentijn in oktober 1974 als stratenmaker in dienst bij de toenmalige Gemeentebedrijven van Etten-Leur. Thans is hij werkzaam als magazijnmeester en terreinbeheerder van de gemeentewerf aan de Hermelijnweg. Als zodanig is hij medeverantwoordelijk voor het beheer en de opslag van de goederen aldaar, de administratie ervan en de voorraadbeheer. Tevens draagt hij de zorg over het dagelijks beheer van het gemeenteterrein en de
- gebouwen aan de Hermelijnweg. Ook is hij belast met het laten keuren van alle van diverse gereedschappen zoals hijswerktuigen en elektrische gereedschappen. Daarnaast had hij de zorg voor de kas van de gemeentewerf en trad hij op als subkassier. Sinds oktober 2000 is de gemeentewerf gevestigd aan de Hermelijnweg. Daarvoor had de heer Valentijn dezelfde functie op de gemeentewerf aan de Wipakker. De heer Valentijn is ook jarenlang werkzaam geweest bij de gemeentelijke brandweer.

Sjaan Valentijn is in zijn vrije tijd bestuurslid bij het Gilde in Klein-Zundert.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie